Şekerbank

Dün olduğu gibi bugün de Tarım Kredi üreticinin yanında

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Dün olduğu gibi bugün de Tarım Kredi üreticinin yanında
Tofidass

Tarım Kredi Grubu tüm gücüyle depremin ilk anından bugüne depremzedelerin yanında olmaya devam ediyor. Deprem bölgesine gıda, inşaat malzemeleri, konteynır ve çadır gibi birçok çeşitli ihtiyaçları sevk eden Tarım Kredi, şimdi de deprem bölgesindeki çiftçilerimizin ürünlerini satın alarak Tarım Kredi Kooperatif Marketlerde satmaya öncelik veriyor.

Tarlanın üretime hazırlanmasıyla birlikte destekleriyle Tarım Kredi Kooperatifleri tohumdan, ilaca, gübreden, sulama sistemlerine kadar tarımsal üretimin her safhasında üreticilerimizin yanında olup tüm ihtiyaçlarını da karşılamaktadır. Depremin ilk gününden itibaren bölgedeki üreticiye hizmette ara vermeyen Tarım Kredi Kooperatifleri çiftçilerimizin gübre, yem vs. ihtiyaçlarında yanında olmaya devam ederken Tarım Kredi Kooperatif Marketler de bir ekip oluşturarak satışa uygun, yetişmiş, ağaçta bekleyen ve bozulma tehlikesi olan başta narenciye olmak üzere tüm tarım ürünlerini alıp marketlerinde satışa sunmaya başladı.  Ülkemizde yaşanan deprem sebebiyle desteğe ihtiyaç̧ duyan çiftçilerimizin Hatay-Arsuz’da yetiştirdikleri limonları, toplanmasına da destek vererek her zaman olduğu gibi değerinde satın alan Kooperatif Market, bunu Türkiye’nin 81 ilindeki satış noktasına sevk etti.

KURULUŞ FELSEFEMİZİ YERİNE GETİRİYORUZ

Tarım Kredi Kooperatif Market Genel Müdürü Orhan Kozan; tarladan çatala tüm süreçlerin ve ülkemizin gıda arz güvenliğinin teminatının Tarım Kredi Grubu olduğunu belirtti. Kozan: “Depremde kaybettiğimiz vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet yaralılarımıza da acil şifalar diliyoruz bu zor günleri hep birlikte aşacağız. 1863 yılına dayanan köklü geçmişimizle gördük ki Türk Milletinin ve Çiftçisinin üstesinden gelemeyeceği hiçbir zorluk yok. Ülke tarımımız için çok önemli bir bölge olan deprem bölgesi aynı zamanda verimli topraklarımızın olduğu kadar tarihi kahramanlıklarla dolu milletimizin de yaşadığı bir coğrafyadır. Herkes üstüne düşen görevi yapacak dün olduğu gibi bugün de yarın da Tarım Kredi Grubu iştirakleri hem üreticinin yanında olacak ürününü değerinde alacak hem de en doğru en kaliteli şekilde onları işleyip yine en uygun fiyata tüketicilerimizle buluşturmaya devam edecek. Devletimiz afet bölgesindeki çiftçilerimizi hızlıca desteklemiştir ve desteklemeye devam etmektedir. Bizler de üstümüze düşen görevleri hemen koordine olarak yerine getirdik. Üreticilerimizin eli nasırlı, alnı kavruk, sırtı ter içinde bin bir emekle yetiştirdiği ama deprem sebebiyle hasadını yapamadığı tarımsal ürünlerinin hem toplanması hem de hızla marketlerimizde satışa sunulması için sevk edilmesini koordine ettik ve ediyor olacağız. Türkiye’nin En Büyük Çiftçi Ailesi olan Tarım Kredi, her şart ve koşulda her zaman üreticilerinin yanındadır ve olmaya devam edecektir.”

Kaynak:Tarım Pusulası


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Kekik Tarla Okulunda Son DersÖnceki Haber

Kekik Tarla Okulunda Son Ders

Üreticilerin Dikkatine Bordo Bulamacı Uygulama Zamanını Kaçırmayalım !Sonraki Haber

Üreticilerin Dikkatine Bordo Bulamacı U...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar