Şekerbank

Denizli’den Deprem Bölgesine Yardımlar Devam Ediyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Denizli’den Deprem Bölgesine Yardımlar Devam Ediyor
Tofidass

Kahramanmaraş merkezli ve 10 İli etkileyen 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremler sonrası Denizli İl Tarım ve Orman Müdürlüğümüzden deprem bölgesine gönderilen gıda destekleri aralıksız devam ediyor.

İl ve İlçe Müdürlüklerindeki personellerimiz, firmalarımız, ayni ve nakdi katkılarıyla depremzedelerimize nefes olmaya çalışıyor.

Bakanlığımızın tüm birimleri gibi Denizliİl ve İlçe Müdürlüklerimizde görev yapan personellerimizden oluşan gönüllü ekiplerimiz deprem bölgesindeki yardım çalışmalarına katılmak üzere uğurlandı. Daha sonrasında depremzede vatandaşlarımızın yemek ve aş ihtiyaçlarında kullanılmak üzere Hatay Koordinasyon Valisi Ali Fuat ATİK’in koordinesinde ihtiyaç olan bölgelere un nakli gerçekleştirildi.

Denizli İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ile Denizli İli Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği ile beraber gerçekleştirilen yardım kampanyasında 50 ton un sevkiyatı afet bölgesine ulaştırılmak üzere yola çıktı.

Denizli İl Tarım ve Orman Müdürü Şakir ÇINAR, “İnsanlık tarihi açısından en büyük felaketin yaşandığı bir anı yaşıyoruz. Ülkemizde birçok can kaybı birçok acı var. Bizde Denizli İl Tarım ve Orman Müdürlüğü olarak karınca kararınca elimizden geldiği kadar bu acıyı dindirmek amacıyla çalışma arkadaşlarımız ve sektörümüz ile bir çabaya girdik. Personel ve sektörümüz arasında gönüllü olarak toplanan yardımlar ile aldığımız 50 ton unumuzu Hatay bölgesine sevk ediyoruz. ;İnşallah oradaki afetzede vatandaşlarımıza aş olacak yemek olacak şekilde ulaştırılacaktır. İki tır olarak başladığımız desteklerinde inşallah devamını sürdürmeyi planlıyoruz. Buradan tekrar Ülkemizin ve Milletimizin başı sağ olsun. İnşallah Devletimizin büyüklüğünde bu yaralar çok çabuk sarılacaktır.” dedi

Denizli İli Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı İsmail TOPALOĞLU, konuşmasında Damızlık Birliği olarak üyelerimiz ve vatandaşlarımızla beraber bu istenmeyen afet için yapılan yardım çalışmalarına birlik olarak bizde destek verdik. Afet Bölgesinde zor durumda olan vatandaşlarımıza bi nebze nefes olabilirsek kurumum ve şahsım adına çok mutlu olurum. Tüm Ülkemizin başı sağ olsun. Hayatını kaybedenlere Allahtan rahmet yakınlarına sabır ve göçük altından çıkarılan tüm yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. dedi.

Kaynak:Tarım Pusulası


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
TÜGİS Üyeleri Depremzedelerin YanındaÖnceki Haber

TÜGİS Üyeleri Depremzedelerin Yanında

Nilüfer Belediyesi afet bölgesinde aşevi kurduSonraki Haber

Nilüfer Belediyesi afet bölgesinde aşevi...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar