Şekerbank

CASE IH Diyarbakır plaza açılışı TürkTraktör üst yönetiminin katılımıyla gerçekleştirildi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
CASE IH Diyarbakır plaza açılışı TürkTraktör üst yönetiminin katılımıyla gerçekleştirildi
Tofidass

Türkiye otomotiv sektörünün ilk üretici kuruluşu ve tarım mekanizasyonundaki öncü markası TürkTraktör, hizmet ağını genişletmeye devam ediyor. Firmanın premium markası CASE IH’in Diyarbakır bayisi 6 Çelik Kardeşler’in yeni plaza açılışı gerçekleştirildi. Açılışa Bismil Kaymakamı Enver Hakan Zengince ile birlikte TürkTraktör Genel Müdürü Aykut Özüner ve TürkTraktör üst yönetimi de katıldı.

CASE IH’in Diyarbakır’daki bayi plaza açılışına katılan TürkTraktör Genel Müdürü Aykut Özüner, Diyarbakır’da bulunmaktan dolayı büyük bir memnuniyet duyduklarını belirtti. Özüner, “68 yıldır Türk çiftçisiyle kurmuş olduğumuz sarsılmaz bir bağımız var. ‘TürkTraktör Tarımı Dönüştürür, Geleceğe Hazırlar’ amacıyla, çiftçilerimizi yarının dünyasına hazırlamak en önemli önceliklerimiz arasında. Bu amacımız uğrunda çalışırken en büyük desteği de şüphesiz bayilerimizden alıyoruz. Çiftçilerimizi modern üretim teknolojileriyle tanıştırabilmek ve bereketli topraklarını daha da verimle işlemelerini sağlamak için bayilerimiz en büyük güç kaynağımız. Bu vesile ile bugün açılışını gerçekleştirdiğimiz, 11 yılı aşkın süredir TürkTraktör ailesinin bir parçası olan 6 Çelik Kardeşler bayimizin plazası da umuyorum ki bölgedeki tüm çiftçilerin ihtiyaçlarına yanıt verecektir. CASE IH’in sınıfında standartları belirleyen Optum serisinin yeni nesli Optum AFS Connect, Faz 4 Farmall A Serisi traktörlerimiz CASE IH HD Büyük Balya Makineleri, CASE IH Hassas Ekim Makineleri ve daha birçok ürünümüzle her geçen sene daha da büyüyoruz. Son iki senede CASE IH olarak pazar payımızı yüzde 5’ten 9’a çıkartarak önemli bir mesafe kat ettik. Bu doğrultuda CASE IH’in geniş ürün yelpazesini barındıracak bu tesisin hayata geçirilmesindeki katkılarından ötürü tüm Çelik Ailesi’ne şükranlarımı sunuyorum” dedi.

TürkTraktör bayisi 6 Çelik Kardeşler’in satış, servis ve yedek parça hizmetlerini tek bir çatı altında birleştiren yeni 3S plazasında CASE IH’in geniş ürün gamı kendine yer buluyor. Diyarbakır ve çevresindeki çiftçilerin ihtiyaçlarına yanıt verebilmek adına tesiste, CASE IH’in traktör modelleri başta olmak üzere, tarımsal ekipmanları ve hassas tarım teknoloji ürünleri çiftçilerle buluşacak. Öte yandan yeni plaza çiftçilere yönelik satış sonrası hizmetleriyle de öne çıkıyor.

Kaynak:Tarım Pusulası


  • 0
    SEVDİM
  • 1
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Fındıkta mayıs böceği mücadelesine dikkat !Önceki Haber

Fındıkta mayıs böceği mücadelesine dikka...

Bolu’lu Üreticilere 9 Milyon DestekSonraki Haber

Bolu’lu Üreticilere 9 Milyon Destek

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar