Şekerbank

Adana Tarım Fuarı 16. kez kapılarını açtı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Adana Tarım Fuarı 16. kez kapılarını açtı
Türkiye’nin en büyük ovası olan Çukurova bölgesinin tek uluslararası nitelikteki tarım fuarı olan Adana 16. Uluslararası Tarım ve Sera-Bahçe Fuarı 7 Kasım Salı günü kapılarını açtı. Fuar, 11 Kasım’a kadar TÜYAP Adana Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'nde tarım ve hayvancılık sektörünün yerli ve yabancı paydaşlarını bir araya getirecek.
Tofidass

16. Kez kapılarını açan Adana Uluslararası Tarım ve Sera-Bahçe Fuarı, tarımın her alanında ve bahçecilik ekipmanları konularında ihtiyaç duyulacak her türlü donanım, geniş ürün gamı, son teknolojik ürünler ve inovasyon konusundaki tüm farklılıkları ziyaretçilerin beğenisine sunarak, üretici ile son kullanıcıyı bir araya getiriyor.

Çukurova’nın en büyük tarım buluşması olarak nitelendirilen fuarda; traktörler, biçerdöverler, hayvancılık, tarımsal mekanizasyon ve teknolojileri, zirai ilaçlar, gübreler, tohum, fide, fidan, çiçekçilik, sera teknolojileri, su ve sulama sistemleri çiftçilik ekipmanları, hayvan sağlığı ve ekipmanları, hayvansal üretim makineleri, canlı hayvan yetiştiriciliği, tarımsal ürünler, Agro bilişim ürün grupları sergileniyor.

Fuara ilgi yüksek

Tüyap Fuarcılık A.Ş. Genel Müdürü İlhan Ersözlü, “Adana Tarım Fuarı, geçtiğimiz yıllara oranla metrekare olarak yüzde 20, katılımcı firma sayısı olarak da yüzde 15’lik bir büyümeyle kapılarını açtı. 150’ye yakın firma ve firma temsilciliği fuara katılıp ziyaretçilerini ağırlıyor. Her sene katılımcı ve ziyaretçilerin yoğun ilgisi ile geçen fuarın bu sene de beklentilerimizin çok üzerinde açılmasından memnuniyet duyuyoruz” diye konuştu.

TARMAKBİR Genel Sekreteri M. Selami İleri ise Adana Tarım Fuarı’nın sadece bölge dinamiklerine uygun konvansiyonel tarım makineleri ile değil, akıllı tarım teknolojileri ile de ön plana çıktığını söyledi.

Fuar, beş gün boyunca sadece son gün 17.00’ye kadar olacak şekilde 9.30 – 18.00 saatleri arasında ziyaret edilebilecek.  

Kaynak:Tarım Pusulası


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Alerjisi Olan Her 10 Çocuktan 7’si Fırında Pişmiş Süt Ve Yumurta Ürünlerini TüketebiliyorÖnceki Haber

Alerjisi Olan Her 10 Çocuktan 7’si Fırın...

Bakan Yumaklı, Konya'da Tohumlar Toprakla Buluşuyor Programı'na KatıldıSonraki Haber

Bakan Yumaklı, Konya'da Tohumlar Toprakl...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar