Şekerbank

TürkTraktör Ramazan Ayı buluşmalarında yeni nesil tarımsal ekipmanlar sergilendi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
TürkTraktör Ramazan Ayı buluşmalarında yeni nesil tarımsal ekipmanlar sergilendi

Türk otomotiv sektörünün ilk üretici kuruluşu ve tarım mekanizasyonundaki lider firması TürkTraktör, Ramazan ayında çiftçilerle bir araya geldikleri etkinliklere imza attı. Eskişehir, Aksaray ve Konya’da düzenlenen buluşmalarda çiftçiler, TürkTraktör’ün Faz 5 emisyon seviyesindeki en yeni tarımsal ekipmanlarıyla tanışma fırsatı buldu.

Ramazan ayı boyunca üç ilde çiftçilerle bir araya gelmekten büyük mutluluk duyduklarını belirten TürkTraktör Pazarlama ve İş Geliştirme İş Lideri Rehda Cem Akyüz, 500’den fazla çiftçi ile bir araya gelerek 3 ayrı noktada etkinlik düzenlendiğini söyledi. Akyüz, “Birliğin, beraberliğin ve paylaşmanın daha da kıymetlendiği Ramazan ayında çiftçilerimizle buluşmanın heyecanını yaşadık. Çiftçilerimizin büyük teveccüh gösterdiği etkinliklerimizde tarımın her alanındaki ihtiyaçları karşılayan en yeni tarımsal ekipmanlarımızı sergiledik. Faz 5 emisyon seviyesindeki çevreci ekipmanlarımızı yerinde inceleyenler, sürdürülebilir ve verimli tarımın mümkün olduğunu bizzat deneyimledi.” dedi.

Etkinliklerde Sergilenen Ekipmanlar Hakkında

TürkTraktör’ün Ramazan ayı buluşmalarında en güncel emisyon seviyesine sahip Faz 5 motorlarıyla üretilen New Holland Biçerdöverleri, New Holland Kendi Yürür Silaj Makineleri ve New Holland Büyük Balya Makineleri sergilendi.

Dünya standartlarına uygun çevreci Faz 5 motoru ile donatılmış Biçerdöver ve Kendi Yürür Silaj Makineleri yüksek verimlilik ve düşük emisyon sağlarken, performanstan ise ödün vermiyor. Yeni kaporta tasarımına sahip Büyük Balya Makineleri ise güçlü ve dayanıklı yapısıyla çiftçilerin tüm ihtiyaçlarını karşılıyor.

Kaynak:Tarım Pusulası


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Cargill beyaz et üretimindeki inovatif çözümlerini sektör liderlerine tanıttıÖnceki Haber

Cargill beyaz et üretimindeki inovatif...

2022 - 2023 Endüstriyel balıkçılık av sezonu kapandıSonraki Haber

2022 - 2023 Endüstriyel balıkçılık av se...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar