Şekerbank

TürkTraktör hizmet ağını genişletmeyi sürdürüyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
TürkTraktör hizmet ağını genişletmeyi sürdürüyor
Tofidass

Türkiye otomotiv sektörünün ilk üretici kuruluşu ve tarım mekanizasyonundaki öncü firması TürkTraktör, yeni bir plaza açılışı gerçekleştirdi. TürkTraktör’ün pazardaki lider markası New Holland'ın Elazığ bayisi Dilek Kardeşler Otomotiv’in yeni plazası törenle açıldı. Açılışına; TürkTraktör Genel Müdürü Aykut Özüner ve TürkTraktör üst yönetiminin katıldığı bayi; satış, servis ve yedek parça hizmetlerini tek bir çatı altında birleştiren 3S plaza olmasıyla öne çıkıyor. 

Dilek Kardeşler Otomotiv plaza açılışına katılan TürkTraktör Genel Müdürü Aykut Özüner, Elazığ’da bulunmaktan dolayı büyük bir memnuniyet duyduklarını belirtti. Özüner, “Dilek Kardeşler Otomotiv 14 yıldır New Holland Bayisi olarak TürkTraktör ailesinin çok kıymetli bir parçası. Bugün açılışını gerçekleştirdiğimiz tesisi Elazığ kentine kazandırdıkları için Dilek Ailesi’nin fertlerine teşekkürlerimi sunuyorum. 3S plaza yapısıyla bu tesis, Elazığ ve bölgesindeki çiftçilerimizin tüm satış ve satış sonrası ihtiyaçlarına tek noktadan cevap verecek. 68 yıldır Türk çiftçisinin her ihtiyacında yanında olabilmek için var gücümüzle çalışırken en büyük destekçimiz olan bayilerimizin, bulundukları bölgelerdeki hizmet alanlarını yaygınlaştırmalarını mutlulukla takip ediyoruz. Bu yeni plazamızın da hem Elazığ kenti ve çevresi hem de Dilek Ailesi için hayırlı ve bereketli olmasını diliyorum” dedi.

TürkTraktör bayisi Dilek Kardeşler Otomotiv’in yeni plazasında New Holland’ın geniş ürün gamı kendine yer buluyor. Elazığ’da hizmete giren tesiste, New Holland’ın traktör modelleri başta olmak üzere tarımsal ekipmanları ve hassas tarım teknoloji ürünleri çiftçilerle buluşuyor. Öte yandan yeni plaza çiftçilere yönelik satış sonrası hizmetleriyle de öne çıkıyor. 2021 yılında 3S dönüşümünü tamamlayan TürkTraktör bayisi aynı zamanda bölgedeki ilk 3S plazanın da sahibi konumunda.

Kaynak:Tarım Pusulası


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Çukobirlik pamuk fiyatını açıkladıÖnceki Haber

Çukobirlik pamuk fiyatını açıkladı

Denizli’den Avrupa ve Kanada’ya nar ihracatıSonraki Haber

Denizli’den Avrupa ve Kanada’ya nar ihr...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar