Şekerbank

Taşköprü’de Tarımsal Kalkınma Tesislerinin Yapımı Devam Ediyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Taşköprü’de Tarımsal Kalkınma Tesislerinin Yapımı Devam Ediyor
Tofidass

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün ve AK Parti Derince İlçe Başkanı Koray Merdan, çalışmaların devam ettiği Taşköprü Tarımsal Kalkınma Tesisleri’nde ve yapımı tamamlanarak hizmete sunulan Taşköprü Kadın Emeği Merkezi’nde incelemelerde bulundu

Taşköprü Tarımsal Kalkınma Tesisleri

Çalışmalarını kararlı bir şekilde sürdüren Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, köylerdeki projelere özel önem veriyor. Projeler noktasında köyleri merkez mahallelerden ayırmayan Başkan Aygün, hafta sonu AK Parti Derince İlçe Başkanı Koray Merdan ve Belediye Meclis Üyesi İmdat Gülcan’ın da eşlik ettiği programlarda köylerde çeşitli incelemelerde bulundu. İlk olarak İshakçılar merkezde yapımı devam eden Taşköprü Tarımsal Kalkınma Tesisleri’nde incelemelerde bulunan Başkan Aygün, çalışmalardaki son durumla ilgili bilgi aldı. Temmuz ayı içerisinde temeli atılan ve yapımı hızlı bir şekilde süren Taşköprü Tarımsal Kalkınma Tesisleri, içerisinde Süt Pastörizasyon Tesisi, Aspir Yağı İşleme ve Değerlendirme Tesisi ile Mısır Kurutma Tesisi’ni barındırıyor.

Taşköprü Kadın Emeği Merkezi

Başkanlar Aygün ve Merdan, Taşköprü Tarımsal Kalkınma Tesisleri’nde yaptıkları incelemelerinin ardından Çavuşlu Mahallesi Çancılar Mevkii’nde hizmete sunulan Taşköprü Kadın Emeği Merkezi’ni ziyaret etti. Başkan Aygün'ün girişimleri ile Ağustos ayında hayata geçirilen proje ile birlikte Çancılar ve çevre köylerdeki kadınların kooperatifleşerek kullanabileceği bir alan oluşturulmuş oldu. Bölgedeki kadınlara yönelik hayata geçirilen projenin bahar dönemi ile yeniden faal olarak hizmet vereceği ve burada yöresel ürünlerin satışının da yapılacağı belirtildi. Başkanlar Aygün ve Merdan son olarak ise Çavuşlu Mahalle Başkanı İbrahim Geç ve muhtarların da iştirak ettiği buluşmada bölge sakinleriyle bir araya gelerek, istişarede bulundu.

Kaynak:Tarım Pusulası


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Buca’nın zeytinliklerinden öğrencilere bursÖnceki Haber

Buca’nın zeytinliklerinden öğrencilere b...

Milas Belediyesi Üreticilerin Ve Kooperatiflerin Daima YanındaSonraki Haber

Milas Belediyesi Üreticilerin Ve Koopera...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar