Şekerbank

Hayvancılığa 2 Yıl Ödemesiz 5 Sene Geri Ödemeli Faizsiz Kredi Desteği Verilecek

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Hayvancılığa 2 Yıl Ödemesiz 5 Sene Geri Ödemeli Faizsiz Kredi Desteği Verilecek
Tofidass

Uşak merkeze bağlı İkisaray Köyünde Gıda Tarım ve Hayvanılık İl Müdürü Erkan KAHRAMAN, Bitkisel Üretim ve Bitki Sağlığı Şube Müdürü Engin KULDUR, Koordinasyon ve Tarımsal Veriler Şube Müdürü Murat ERDEM ve çiftçilerin katılımlarıyla bilgilendirme toplantısı yapıldı.

GENÇ ÇİFTÇİ PROJESİNE HİBE DESTEĞİNDEN FAYDALANIN

İl Müdürü Erkan Kahraman yaptığı açıklamada; "Genç çiftçi projesi kapsamında bu yılda yine üreticilerimize hibe desteği vermeye devam edeceğiz. Gerekli şartları taşıyan üreticilerimizin 02-30 Nisan 2018 tarihleri arasında müracaat ederek mutlaka Bakanlığımızın sağladığı bu imkânlardan yararlanmalarını istiyoruz" dedi.

FAİZSİZ KREDİ DESTEĞİ

Hayvancılık konusunda Ziraat Bankası aracılığıyla verilecek faizsiz kredi desteğindne bahseden il müdürü Kahraman; "Bakanlığımız, üreticilerimizin gerek büyükbaş gerekse küçükbaş hayvan varlığını arttırmasına yönelik her türlü kolaylığı sağlamaktadır. Bu kapsamda; Ziraat Bankası 100 bin TL ye kadar olan kredilendirmeyi faizsiz olarak 2 sene ödemesiz 5 sene geri ödemeli toplam 7 yıl olarak kredi vermektedir. Bizim sizlere önerimiz imkânınız ölçüsünde borçlanarak üretim planlaması yapmanızdır" dedi.

FİDAN TALEBİNE YÜZDE 50 DESTEK

İl Özel İdaresi projeleri kapsamında 2018 Haziran ayı sonuna kadar müracaat etmeleri halinde Ceviz, Badem, Ayva ve Naşi Armudu fidanı talep ederek kapama meyve bahçesi tesis etmek isteyen üreticileriin fidan talebini  %50 oranında destekleneceği üreticilere köy toplantısında anlatıldı.

Üreticiler ziyaretten ve yapılan bilgilendirmeden duymuş oldukları memnuniyetlerini dile getirerek İl Müdürü Erkan Kahraman ve çalışma arkadaşlarına teşekkür ettiler.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Gübre Denetçi Eğitimi DüzenlendiÖnceki Haber

Gübre Denetçi Eğitimi Düzenlendi

Yağlı tohumlu bitkiler desteğinde son gün 2 Nisan…Sonraki Haber

Yağlı tohumlu bitkiler desteğinde son gü...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar