Şekerbank

Dünya Veteriner Hekimler Günü Teması Açıklandı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Dünya Veteriner Hekimler Günü Teması Açıklandı
Dünya Veteriner Hekimler Birliği (WVA) ve Hayvanlar için Sağlık Kurumu 2020 Dünya Veteriner Hekimler Günü temasını açıkladı.
Tofidass

Dünya Veteriner Hekimler Birliği (WVA) ve Hayvanlar için Sağlık Kurumu 2020 Dünya Veteriner Hekimler Günü temasını açıkladı.

25 Nisan 2020 tarihinde kutlanacak olan Dünya Veteriner Hekimler Günü, Veteriner Hekimlerin çevre, insan ve hayvan sağlığına yaptıkları katkıları halka tanıtmak için bir fırsat sunuyor.

Dünya Veteriner Hekimler Birliği üyesi bir birliğin, 2020 temasıyla ilgili aktivitelerinin onurlandırılacağı Dünya Veteriner Hekimler Günü Ödüllerine başvurular devam ediyor. Başvurular 25 Mayıs 2020 tarihine kadar sürecek.

Tek sağlık savunucusu olarak Veteriner Hekimler; çevre, insan ve hayvan sağlığının ayrılmaz bağlarla birbirine bağlı olduğunu bilirler. Çevremizdeki olumsuz değişiklikler en nihayetinde bize ve korumamız altındaki hayvanlara zarar verecek.

Veteriner Hekimler, hayvan refahı ve sağlığını korumak için çalışırken aynı zamanda gelecek nesiller için çevreyi koruma sorumluluğunu taşımaktadırlar. Bu sorumluluk, çevreyi korumak için de bir fırsat sunmaktadır. Veteriner hekimlerin faaliyetleri; iklim değişikliğinin etkilerini azaltmaya yardımcı olabilir, ilaçların uygun şekilde imha edilmesini sağlayabilir ve hayvan yetiştirmek için gerekli olan su ve yem gibi doğal kaynakların sorumlu kullanımını destekleyebilir.

Belirlenen temaya uygun aktiviteleri gerçekleştiren Dünya Veteriner Hekimler Birliği üyesi Birlikler, bu ödül sayesinde tanınacak.

Dünya Veteriner Hekimler Birliği ve Hayvanlar için Sağlık Kurumu tarafından verilen bu ödül, 2020 Dünya Veteriner Hekimler Günü Ödülleri temasını destekleyen faaliyetlerinin kanıtlarını sunan tüm Dünya Veteriner Hekimler Birliği üyesi Veteriner Hekim Birliklerine açık. Bu faaliyetler; yerel kampanyalar, halk için eğitim seminerleri, medya kampanyaları, yeni araştırmalar veya çevrenin korunmasını, insan ve hayvan sağlığını daha iyi seviyeye çıkaracak yenilikleri teşvik eden uygulamalar olabilir.

Doğrudan Birliğe ödenecek olan 2500 $ değerindeki para ödülü; aktiviteler, gayretli personelin ödüllendirilmesi, burs sağlamak, birliğe destek sağlamak gibi faaliyetler için kullanabilecek.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Kiraz İçin Sigorta Zamanı!Önceki Haber

Kiraz İçin Sigorta Zamanı!

Trans Yağa Sınırlama GetiriliyorSonraki Haber

Trans Yağa Sınırlama Getiriliyor

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar