Şekerbank

Dardanel’den gurme lezzet: Ton bonfile

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Dardanel’den gurme lezzet: Ton bonfile
Tofidass

Seçkin zevklere ve gurme damak tadına sahip lezzet severlere Dardanel’den çok özel bir ürün; Ton Bonfile. Ton balığının en özel yerinden hazırlanan ve içeriğinde soğuk sıkım zeytinyağı kullanılan Dardanel Ton Bonfile, Türkiye’de bir ilk olarak cam kavanozda tüketiciye sunuluyor. 

Farklı tüketim ihtiyaçlarına, damak tatlarına ve pratik kullanıma uygun ürünler geliştiren Dardanel, tüketicilerini Dardanel Ton Bonfile ile buluşturdu. Cam kavanozda sunulan Dardanel Ton Bonfile’nin içerisinde sadece fileto şeklinde ton balığının en özel yeri, deniz tuzu ve soğuk sıkım zeytinyağı yer alıyor.  

Raflarda yerini alan ve 185 gramlık cam kavanoz içerisinde sunulan Dardanel Ton Bonfile, bu ambalajıyla kendi kategorisinde Türkiye’yi de bir ilkle tanıştırıyor. Özenle hazırlanan içeriği ile Dardanel Ton Bonfile sofraları bir üst seviyeye taşıyacak lezzetiyle oldukça iddialı. Salatalara eklenerek ya da makarna ve pizza ile bir araya getirilerek elde edilen orijinal ve lezzetli tariflerin vazgeçilmezi olmaya aday Dardanel Ton Bonfile, lezzetli bir eşlikçi olacak. 

Bu özel gurme lezzeti, kapağını açar açmaz sade tüketmek ya da hızlıca hazırlanabilen pratik salataların ana malzemesi olarak da kullanmak mümkün. Dardanel, herkesi bu yepyeni ürünüyle tanışmaya bekliyor. 


 DARDANEL HAKKINDA

Türkiye’yi ton balığıyla tanıştıran ilk marka olan Dardanel, 1984 yılından bu yana faaliyetlerini Çanakkale ve İstanbul’daki fabrikalarında üretim yaparak sürdürüyor. Dardanel; ton balığının yanı sıra hazır yemek, somon füme, somon marine ve havyar gibi soğutulmuş ve katma değerli dondurulmuş deniz ürünleri kategorilerinde lider konumda. Ayrıca Tonlu Aç Ye kategorisindeki ürünleriyle tüketicilerin ‘her an, her yerde sağlıklı ve lezzetli öğün’ arayışlarına yanıt verirken dondurulmuş Kolay Pişir serisi ile hiçbir ön hazırlık gerektirmeden 8 dakika içinde hazırlanan deniz ürünlerini tüketicilerin beğenisine sunmaya devam ediyor. Kendi sektörünün lideri olmayı sürdüren Dardanel, Türkiye’nin ilk paketli hazır sandviçi Mr. NO markasını tüketicilerle buluşturdu. 2022 yılında Sushida markasıyla Türkiye’nin yemeye hazır ilk paketli sushisini pazara sundu. Aynı yıl, Jazzy markasıyla kedi ve köpek maması sektörüne girdi.   Fortune 500 Türkiye listesinde de yer alan Dardanel, 35 ülkeye yaptığı ihracat ile Türkiye’nin gıda ihracatında en hızlı büyüyen şirketlerinden biri olmanın yanı sıra 2022 yılında Yunanistan’ın köklü deniz ürünleri markası Kallimanis’i bünyesine katarak ihracat coğrafyasını daha da genişletti. Balık ve deniz ürünlerindeki uzmanlığını sağlıklı tüketim trendleri ile birleştiren Dardanel, Dardenia ve I Love Fish restoran konseptleriyle Türkiye genelinde geniş deniz ürünleri menüsüyle hizmet veriyor.

Kaynak:Tarım Pusulası


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Bakan Yumaklı : Kırsalı kalkındıracak projelere 1 Milyar 222 Milyon TL hibe desteği sağlayacağızÖnceki Haber

Bakan Yumaklı : Kırsalı kalkındıracak pr...

Büyükşehir Çölyak hastalarına derman olmaya devam ediyorSonraki Haber

Büyükşehir Çölyak hastalarına derman olm...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar