Şekerbank

Bilinçli Tarım Bilinçli Üretim

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Bilinçli Tarım Bilinçli Üretim
Eskişehir Büyükşehir Belediyesi ve TMMOB Ziraat Mühendisleri Odası Eskişehir Şubesi iş birliğiyle çiftçilere ve tarımsal üretime ilgi duyan vatandaşlara yönelik düzenlenen zirai eğitimler, düzenlenen kapanış eğitimleri ve törenle tamamlandı.
Tofidass

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi’nin Tarımsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı aracılığı ile kent merkezi ve kırsal ilçelerdeki çiftçi ve üreticilere yönelik eğitim çalışmaları sürüyor. Eskişehir’in kırsal ilçelerinde faaliyet gösteren çiftçilere ve tarımsal üretime ilgi duyan vatandaşlara, zirai eğitimler aldırılarak eksik olduklarını düşündükleri ya da merak ettikleri alanlarda kendilerini geliştirmelerini amaçlayan 2023 yılı eğitim programı tamamlandı.

Büyük ilgi gören eğitimlerin kapanış oturumları Büyükşehir Belediyesi Taşbaşı Kültür Merkezi Kırmızı Salon’da gerçekleştirildi.

Ziraat Mühendisi Ali Turan’ın “Sebze Yetiştiriciliği” ve Ziraat Mühendisi İsmail Dağtekin’in “Aşılama ve Budama” konulu sunumlarıyla tamamlanan eğitimlere Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Vekili M. Recai Erdir, Genel Sekreter Yardımcısı Senem Ekinci, bürokratlar, Ziraat Mühendisleri Odası Eskişehir Şubesi Başkanı Levent Özbunar, çiftçiler, vatandaşlar ve yıl boyunca eğitimleri gerçekleştiren eğitmenler katıldılar.

Sunumların tamamlanmasının ardından eğitimlere verdikleri katkı nedeniyle Ziraat Yüksek Mühendisleri Mustafa Çakmak, Fatih Fidantemiz ve Oğuzhan Ulucan, Ziraat Mühendisleri Gözdenur Öz, Çiğdem Canbolat, Hasan Çakıllı, Semir Turuşkan, İbrahim Ufuk Şahan, İsmail Dağtekin, Ali Turan ve Tuğrul Kaya, Dr. Nihal Can Ağırbaş ve Ziraat Mühendisleri Odası Eskişehir Şubesi Başkanı Levent Özbunar’a Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Vekili M. Recai Erdir ile Genel Sekreter Yardımcısı Senem Ekinci tarafından teşekkür plaketi ve teşekkür belgeleri takdim edildi.

Düzenlenen etkinlik çektirilen fotoğrafla tamamlandı.

Kaynak:Tarım Pusulası


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Kırsalda kalkınma üretimle sağlanacakÖnceki Haber

Kırsalda kalkınma üretimle sağlanacak

Narenciye bahçede kalmadan tedbirlerinizi açıklayınSonraki Haber

Narenciye bahçede kalmadan tedbirleriniz...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar