Şekerbank

Bakan Yardımcısı Mehmet Hadi Tunç, Afetzedeleri Ziyaret Etti

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Bakan Yardımcısı Mehmet Hadi Tunç, Afetzedeleri Ziyaret Etti
Tofidass

Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Mehmet Hadi Tunç, Adana’ya gerçekleştirdiği inceleme ziyareti sırasında Vali Mahmut Demirtaş ile beraber Yüreğir ilçesine bağlı Çotlu Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi.

Yüreğir Kaymakamı Oğuzhan Bingöl, ilgili kurum müdürleri ile muhtarların da hazır bulunduğu ziyaret sırasında öncelikle vatandaşlarla buluşan Vali Demirtaş ile Bakan Yardımcısı Tunç, vatandaşlarla beraber mahallenin dışındaki derede ve yakınlarında bulunan sel suyunun bastığı alanda incelemelerde bulundular.

Gerçekleştirilen incelemelerin ardından Vali Demirtaş ile Bakan Yardımcısı Tunç vatandaşlarla görüşme gerçekleştirdi.

Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Mehmet Hadi Tunç, gerçekleştirilen görüşmede yaptığı konuşmada;  tarım arazilerinin sel ve afetten nasıl etkilendiğini yerinde incelemek üzere geldiklerini ifade ederek bundan sonra meydana gelebilecek muhtemel yoğun yağışlarda oluşabilecek olumsuz durumlara karşı nasıl bir önlem alınması konusunda görüşmeyi amaçladıklarını belirtip  ‘‘Aşırı yağmurlar, daha önceden kestirilemeyen zararlara sebep oluyor. Bu zararları nasıl bertaraf edeceğimiz ve mevcut zararlarla ilgili neler yapacağımız konuları hakkında sizlerle görüşmek üzere buraya geldik.’’ dedi.

Vali Demirtaş ise;‘‘Aşırı yağışlardan dolayı oluşan su taşkınları birçok vatandaşımızı olumsuz etkiledi. Sel felaketinin ardından vatandaşlarımızın hayatını normale döndürebilmek amacıyla çalışmalarımızı sürdürüyoruz ve ilimizde hayatın normale dönmesi için devletimizin sağladığı imkanlarla bu zararı karşılamaya hazırız. Bunun için de çalışmaya devam edeceğiz. Bizim için önemli olan vatandaşımızın can sağlığı, bir tane vatandaşımızın dahi bu afette can kaybına uğramamış olması bizim için daha mühim. Yardıma ihtiyacı olan hiçbir vatandaşımızı zor durumda bırakmayacak, elimizden geleni yapacağız.’’ diyerek vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini iletti.

Gerçekleştirilen görüşmede vatandaşlar, Vali Demirtaş ile Bakan Yardımcısı Tunç’a; drenaj kanallarının temizlenmesi, çevrede bulunan köprülerin genişletilmesi ve zararlarının kısa sürede karşılanması yönündeki taleplerini iletti. Görüşme, iletilen taleplerle ilgili değerlendirmeler yapılmasıyla sürdü.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Bakan Pakdemirli, Abant'ta Vaşak İle 3 Şahini Doğaya BıraktıÖnceki Haber

Bakan Pakdemirli, Abant'ta Vaşak İle 3 Ş...

Öğrencilerle Geleceğe Tohum AtıldıSonraki Haber

Öğrencilerle Geleceğe Tohum Atıldı

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar