Şekerbank

AGCO, Bursa Tarım Fuarı’na ödüllü traktörleri ve yeni yerli modelleriyle katıldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
AGCO, Bursa Tarım Fuarı’na ödüllü traktörleri ve yeni yerli modelleriyle katıldı
AGCO’nun kurulduğundan bu yana tarım üreticilerinin ihtiyaçlarına uygun makineler geliştirmek için Ar-Ge’ye özel bir önem verdiğini vurgulayan AGCO Türkiye Genel Müdürü Mete Has, “Başarılı tarım makinelerimizi dünya ile aynı anda Türk çiftçisine de sunarak, Türkiye'de en çok bilinen ve güvenilen marka olmaya devam ediyoruz” dedi.
Tofidass

Tarımsal çözümler ve tarım makineleri alanında dünya liderlerinden AGCO, “Bursa Tarım Fuarı”nda dünya çapında markası Massey Ferguson’un üç ödül birden alan MF 8S’in de aralarında bulunduğu en yeni traktör serilerini tarım üreticileriyle buluşturdu.

AGCO, 2020 yılının Mart ayından bu yana katıldığı ilk fuar olan Bursa Tarım Fuarı’nda, dünyada olduğu gibi Türkiye’deki çiftçilerin de en güvendiği markalar arasında yer alan Massey Ferguson’un pandemi döneminde lansmanlarını dijital olarak yaptığı MF 8S ve MF 5S serilerinin yanı sıra, üretimi Manisa Fabrikası’da yapılan 50-75 hp MF 2600 traktörlerden MF 2630 MR (65 hp) ile yer alacak. Fuarda ayrıca 48-245 hp arası traktör serileri, biçerdöver ve silindirik balya makinesi gibi son teknoloji ürün grupları da tanıtıldı.

AGCO’nun fuardaki stand düzenlemesi, bu yıl pandemi koşulları gözetilerek yapılırken, hem bayi çalışanlarını, hem de ziyaretçileri korumak amacıyla da özel önlemler alındı.

AGCO Türkiye Genel Müdürü Mete Has:“Türkiye’de en çok bilinen ve güvenilen markayız”

Bursa Tarım Fuarı’nda tarım üreticilerine Massey Ferguson’un onların ihtiyaçlarına göre tasarlanmış ve mükemmelleştirilmiş en yeni tarım makinelerini sunduklarını kaydeden AGCO Türkiye Genel Müdürü Mete Has, AGCO’nun tarımda güncel gereksinimlere uyumlu yeni makineler geliştirmek amacıyla Ar-Ge’ye yıllık yaklaşık 400 milyon Dolar ayırdığını vurguladı.

AGCO’nun küresel tarım makineleri sektöründe önemli bir güç olduğunun altını çizen Mete Has, "Massey Ferguson markamızın başarılı serilerini dünya ile aynı anda Türk çiftçisine de sunarak, Türkiye'de en çok bilinen ve güvenilen marka olmaya devam ediyoruz. Yeni teknolojiler geliştirerek üretim ve verimliliğe katkı sağlamayı hedefliyoruz. Tüm bu çabalarımızın karşılığını da hem tarım üreticisinin bize güveniyle, hem de uluslararası çapta kazandığımız prestijli ödüllerle alıyoruz” diye konuştu.

“Yılın Traktörü” ve “Red Dot Award En İyi Tasarım” ödüllerini aldı

Mete Has, fuarda yer alan ürünlerinden Massey Ferguson’un 7 yıllık uzun bir geliştirme sürecinin ardından pazara sunduğu “MF 8S Serisi” traktörlerinin, akıllı ve sürdürülebilir tarım için konfor ve verimlilik getirdiğini belirtti. Lansmanı dünya çapında sanal ortamda gerçekleştirilen seride yer alan yeni nesil traktörlerin, uydu-internet bağlantılı, çiftçiye akıllı tarım teknolojilerinin faydalarını sunan gelişmiş bir kullanıcı deneyimi sağladığını kaydeden AGCO Türkiye Genel Müdürü Has, sözlerini şöyle sürdürdü:

“MF 8S Serisindeki son teknoloji ürünü sistemler ve donanımlar, hem basit ve güvenilir kullanımıyla öne çıkıyor, hem de kapsamlı bir dizi uydu ve internet altyapısına sahip tam bağlantılı hizmetlerle sunularak tarım üreticisi için verimliliği önemli ölçüde artırıp maliyeti düşürüyor. Aldığı uluslararası ödüllerle başarısını kanıtlayan MF 8S Serisinin “265 Dyna E-Power Exclusive” modeli, 2021 yılının traktörü (TOTY) ve “2020 En İyi Küresel Dijital Lansmanı” ödüllerini aldı. MF 8S Serisi, üçüncü prestijli ödülünü de Red Dot Award ile kazandı. Uluslararası jürinin, 60’tan fazla ülkeden binlerce başvuru arasında yaptığı değerlendirme sonucu, MF 8S Serisi, En İyi Tasarım Ödülü ‘Red Dot Award: Product Design 2021 Award’a layık görüldü. MF 8S Serisi ile traktör tasarımında yeni bir çağı tanımlıyoruz.”

MF 5S Serisi de “Yılın Traktörü” Adayı

Fuarda tüketiciyle buluşturulacak MF 5S Serisi’nin de dijital lansman ile tanıtıldığını belirten Mete Has, “MF 5 S Serisi, bu yıl gerçekleşecek TOTY Best Utility dalında da 5S.145 Dyna-6 ile 2022 yılının traktörü olmaya aday. Mandıracılık, hayvancılık ve tarla tarımında yüksek performansı düşük maliyetle sunan MF 5S Serisi, MF 8S serisinde sağlanan gelişmiş kullanıcı deneyimini sunmaya devam ediyor” dedi.

Mete Has, fuarda Massey Ferguson’un Manisa Fabrikası’nda üretilen ve Avrupa Birliği yeni güvenlik yönetmeliklerine göre güncellenen modellerinden MF 2630 MR (65 hp) ve MF 2635 MR (75 hp) Serisi traktörlerin ve 48-245 hp arası traktör serileri, biçerdöver, silindirik balya makinesi gibi son teknoloji ürün gruplarının da tarım üreticileriyle buluşturulduğu bilgisini de verdi.

Massey Ferguson, “Born to Farm” etkinliğinde dünyanın dört bir yanından çiftçilerle bir araya geldi

AGCO’nun her zaman çiftçilerin ve tarım üreticilerinin istek ve gereksinimlerine duyarlı bir marka “olduğunun altını çizen Mete Has, bu amaçla Massey Ferguson tarafından kısa süre önce düzenlenen bir çiftçilik kutlaması niteliğindeki “Born to Farm” etkinliğinde, dünyanın dört bir yanından çiftçilerle bir araya geldiklerini ve onları dinlediklerini kaydetti.

Mete Has, “Bu etkinlikte, Massey Ferguson’un çiftçilerin talepleri ve ihtiyaçları doğrultusunda tasarlanan 7 yeni zirai akıllı makine ve yeni dijital hizmetleri de tanıtıldı. Temel amaç her zaman artan nüfus için sürdürülebilir ve kaliteli gıda üretimine katkıda bulunmak. Born to Farm’da tanıtılan yeni makineler ve dijital hizmetlerin tümü, çiftçiler için en iyi değeri sağlayan sade ve güvenilir bir deneyim sunuyor. Tümü, ‘çiftçinin önceliği’ adını verdiğimiz bir dizi tasarım özelliğiyle destekleniyor. Türkiye olarak bu dijital lansmanda en yüksek katılımcı sayısı ile yine lider olarak tamamladık” diye konuştu.

Kaynak:Tarım Pusulası


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Kekik Tarla Okulunda İlk Ders Zili ÇaldıÖnceki Haber

Kekik Tarla Okulunda İlk Ders Zili Çaldı

FAO ve WHO Elâzığ’da Gıda Sempozyumu’nun ikincisi için buluştuSonraki Haber

FAO ve WHO Elâzığ’da Gıda Sempozyumu’nun...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar