Tüketici açısından raf fiyatlarını değerlendireceğiz

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, gıda ve içecek sektörünün çok önemli olduğunu belirterek, 'Tüketici açısından raf fiyatlarını değerlendireceğiz.'

Tüketici açısından raf fiyatlarını değerlendireceğiz
Haberler'de Abone Ol

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, gıda ve içecek sektörünün çok önemli olduğunu belirterek, "Tüketici açısından raf fiyatlarını değerlendireceğiz." dedi.

Bakan Çelik, Türkiye Gıda ve İçecek Sanayi Dernekleri Federasyonu Yönetim Kurulu Başkanı Şemsi Kopuz ve beraberindeki üyeleri makamında, kabul etti.

Kabulde, gıda ve içecek sektörünün önemli olduğunu vurgulayan Çelik, "Yaygın ve vazgeçilemeyecek bir sektör. Tüketici açısından raf fiyatlarını değerlendireceğiz." ifadesini kullandı.

Şemsi Kopuz ise federasyonun çalışmaları hakkında bilgiler vererek, bakanlığın projelerine destek olmak istediklerini kaydetti.

Toplantı, basına kapalı devam etti.

Gazi Kutlu

Gazi Kutlu

Yorumlar 0

Yorumunuz moderatör onayından sonra yayınlanacaktır.

Henüz onaylanmış yorum bulunmuyor.