Şekerbank

DEKALB Verim Hattı 7 Yıldır Üreticilerin Yanında

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
DEKALB Verim Hattı 7 Yıldır Üreticilerin Yanında
Tofidass

DEKALB’in mısır tarımı ile ilgili güncel bilgileri sağlamak, üreticilerin yüksek verim ve kazanç elde etmesine destek olmak amacıyla hayata geçirdiği DEKALB Verim Hattı 7. yaşına girdi.

•         DEKALB Verim Hattı’na 444 94 49 numarası ile Türkiye’nin her yerinden ulaşılabiliyor.

 Mısır tarımına getirdiği yenilikleri ve yüksek performanslı mısır çeşitleri ile üreticilerin yüksek verim ve kazanç elde etmesine yardımcı olan DEKALB; 7 yıldır DEKALB Verim Hattı ile üreticilerin ihtiyaç duyduğu her an yanında olmaya ve sorularına çözüm bulmaya devam ediyor.

Kurulduğu günden bu yana tarımda iletişimin adresi haline gelen DEKALB Verim Hattı; ziraat mühendislerinden oluşan uzman kadrosu aracılığıyla Türkiye’nin her köşesinden 444 94 49 numaralı telefonu arayan üreticilere ücretsiz olarak toprak hazırlığı, çeşit seçimi, ekim zamanı/sıklığı, sulama/gübreleme, hastalık ve zararlı mücadelesi, yabancı ot mücadelesi ve hasat gibi mısır yetiştiriciliği ile ilgili merak edilen bilgileri sağlıyor. Üreticiler aynı zamanda hava durumu, mısır borsa fiyatları ve devlet tarımsal hibe destekleri hakkındaki bilgileri de DEKALB Verim Hattı aracılığıyla edinebiliyor.

Bayer Hakkında

Bayer, sağlık ve beslenme ile ilgili yaşam bilimleri alanlarında uzmanlaşmış küresel bir şirkettir. Ürün ve hizmetleri; artan ve yaşlanan küresel nüfus nedeniyle çağımızın önemli sorunlarına çözüm bulmaya katkıda bulunarak insanlara ve yaşadığımız gezegene destek olmayı amaçlamaktadır. Sürdürülebilir kalkınma ilkelerine bağlı olan şirket; faaliyet gösterdiği alanlarda olumlu etki yaratma konusunda kararlıdır. Bayer Grup, aynı zamanda inovasyon ve büyüme yoluyla değer yaratmayı ve kâr etme gücünü artırmayı hedeflemektedir. Bayer markası tüm dünyada güveni, kaliteyi ve güvenilirliği temsil etmektedir. 2022 mali yılı itibarıyla 101.000’e yakın çalışana ve 50,7 milyar Avro satış cirosuna sahip olan Bayer’in Ar-Ge harcaması ise 6,2 milyar Avro düzeyindedir. Daha fazla bilgiye www.bayer.com.tr adresinden ulaşabilirsiniz.

 

Kaynak:Tarım Pusulası


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Bakanlık hayvanlardaki şap hastalığı için önlem aldıÖnceki Haber

Bakanlık hayvanlardaki şap hastalığı içi...

Daha verimli ve yeşil üretim için 10 adımSonraki Haber

Daha verimli ve yeşil üretim için 10 adı...

Haber Yorumları

  • Çiftçi20-04-2023 15:13

    dekalb çiftçiden astronomik fiyatı yüzünden artık dekalbı bırakacak hale getirmesınler peki dekalb çiftçi ne kazanıyor çiftçi hangi birine yetişsın senın astronmik fiyatın ilaç mı elektrikmı gübremı mazotmu hele heseplayın çiftçinın elinde ne pox kaliyor viiiiiiiiii zamcıların allah belasını versın inşaallah amin geliyor gelmekte olan son umudumuz ...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar