Bakan Müjdeyi Verdi! Destek 45 TL'den 80 TL'ye Çıkıyor

Bakan Müjdeyi Verdi! Destek 45 TL'den 80 TL'ye Çıkıyor
Haberler'de Abone Ol

Tarım ve Orman Bakanı Dr. Bekir Pakdemirli, Adanalı üretici birlik yöneticileri, öğretim üyeleri ve bakanlık bürokratlarıyla, Akdeniz meyve sineğiyle mücale hakkında toplantı gerçekleştirdi.

Toplantı sonunda Adana Çiftçiler Birliği Başkanı Mutlu Doğru, Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli ile yaptıkları görüşme sonucu Biyoteknik Mücadele Destek Miktarı turunçgil bahçeleri için kullanılan feromon ve tuzak desteğinin 45 TL’den 80 TL’ye çıkarılacağını söyledi.

Ayrıca bakanlığın yeterli mücadele ilacı ve tuzak için girişimlerde bulunarak kısır böcek salımı ve yeni teknik talimat için çalışma başlatılacağını ifade etti.

Adana Çiftçiler Birliği Başkanı Mutlu Doğru’nun sosyal medya hesabından yaptığı açıklama da; “Tarım ve Orman Bakanımız Sayın Bekir Pakdemirli ile yaptığımız görüşmede tuzak desteği 80 TL’ye yükseltiliyor. Bakanlık yeterli mücadele ilacı ve tuzak için girişimlerde bulunacak. Kısır böcek salımı ve yeni teknik talimat için çalışma başlatılacak.” Dedi.

Gazi Kutlu

Gazi Kutlu

Yorumlar 0

Yorumunuz moderatör onayından sonra yayınlanacaktır.

Henüz onaylanmış yorum bulunmuyor.