© Tarım Pusulası 2021

TARİŞ pamuk alım fiyatını açıkladı

Söke TARİŞ Pamuk Kooperatifi Başkanı Özer, pamuk hasat sezonun başlamasıyla birlikte sektör temsilcileri ile üreticinin büyük dikkat kesildiği alım fiyatını açıkladı.

Söke TARİŞ Pamuk Kooperatifi Başkanı Özer, üretici ve kooperatif ortaklarının yanı sıra bölgede de merakla beklenen pamuk atım fiyatını kamuoyuna duyurdu.

Geçtiğimiz günlerde hükümete pamuk primi desteklemelerinin en az 2.5 liraya yükseltilmesi çağrısında bulunan Başkan Özer'in açıkladığı alım fiyatı, 40 randıman pamuk 20 lira, 44 randıman pamuksa 22 lira olarak duyuruldu.

“ÜRETİCİLERiMİZE HAYIRLI OLSUN”

TARİŞ'in açıkladığı alım fiyatıyla ilgili açıklama yapan Söke Ziraat Odası Başkanı Mustafa Tanyeri, "Açıklanan fiyat TARİŞ ortaklarına ve üreticilerimize hayırlı olsun. TARİŞ Başkanı İsmail Özer elini taşın altına koyarak üreticinin bir süredir açıklanması yönünde beklenti içerisinde olduğu fiyatları duyurdu. Bizim beklenıimiz bu fiyaıtın biraz daha yükseltilmesi yönündedir. Devletimizden de prim beklentimiz en az 2.5 lira ve daha üzerinde bir fiyatın açıklanmasıdır” diye konuştu.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER