Şekerbank

Meteoroloji Uyardı... 7 İl İçin Alarm Verildi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Tofidass

Yurdumuzun pazartesi akşam saatlerinden sonra batısından başlayarak Orta Akdeniz üzerinden gelen serin ve yağışlı sistemin etkisine gireceği tahmin ediliyor.

Burdur Çevrelerinde Görülecek Çok Kuvvetli ve Şiddetli Yağışa Dikkat!

Burdur çevrelerinde yarın (Salı) sabah saatlerinden itibaren görülecek yağışların; öğle saatlerinden sonra ve Çarşamba günü doğu kesimlerinde (Ağlasun, Bucak, Çeltikçi) çok kuvvetli ve yer yer şiddetli (51-100 mm) olacağı tahmin edildiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara (ani sel, su baskını, yıldırım, yağış anında kuvvetli rüzgar v.b.) karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

Isparta Çevrelerinde Görülecek Kuvvetli Yağışa Dikkat!

Isparta çevrelerinde yarın (Salı) sabah saatlerinden itibaren görülecek yağışların; öğle saatlerinden sonra ve Çarşamba günü il genelinde kuvvetli (25-50 mm) olacağı tahmin edildiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara (ani sel, su baskını, yıldırım, yağış anında kuvvetli rüzgar v.b.) karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

Antalya Çevrelerinde Görülecek Çok Kuvvetli ve Şiddetli Yağışa Dikkat!

Antalya çevrelerinde bu gece saatlerinden itibaren görülecek yağışların; yarın (Salı) öğle saatlerinden itibaren Çarşamba akşam saatlerine kadar il genelinde aralıklarla çok kuvvetli ve yer yer şiddetli (51-100 mm) olacağı tahmin edildiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara (ani sel, su baskını, yıldırım, yağış anında kuvvetli rüzgar v.b.) karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

Muğla Çevrelerinde Görülecek Çok Kuvvetli ve Şiddetli Yağışa Dikkat!

Muğla çevrelerinde bu gece saatlerinden itibaren görülecek yağışların; yarın (Salı) sabah saatlerinden itibaren il genelinde çok kuvvetli ve yer yer şiddetli (51-100 mm) olacağı tahmin edildiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara (ani sel, su baskını, yıldırım, hortum riski v.b.) karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

Aydın Çevrelerinde Görülecek Kuvvetli Yağışa Dikkat!

Aydın çevrelerinde bu gece saatlerinden itibaren görülecek yağışların; yarın (Salı) sabah saatlerinden itibaren il genelinde kuvvetli (25-50 mm) olacağı tahmin edildiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara (ani sel, su baskını, yıldırım, yağış anında kuvvetli rüzgar v.b.) karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

İzmir Çevrelerinde Görülecek Kuvvetli Yağışa Dikkat!

İzmir çevrelerinde bu gece saatlerinden itibaren görülecek yağışların; il genelinde kuvvetli (25-50 mm) olacağı tahmin edildiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara (ani sel, su baskını, yıldırım, yağış anında kuvvetli rüzgar v.b.) karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

Balıkesir'in Batı Kesimlerinde Görülecek Kuvvetli Yağışa Dikkat!

Balıkesir çevrelerinde bu gece saatlerinden itibaren görülecek yağışların; batı kesimlerinde (Edremit, Ayvalık, Gömeç, Burhaniye, Havran, İvrindi) kuvvetli (25-50 mm) olacağı tahmin edildiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara (ani sel, su baskını, yıldırım, yağış anında kuvvetli rüzgar v.b.) karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Üreticiler Büyükşehir’in Meyveleri İle KazanacakÖnceki Haber

Üreticiler Büyükşehir’in Meyveleri İle K...

Fındık Yetiştiriciliği Eğitimleri Hız Kesmeden Devam EdiyorSonraki Haber

Fındık Yetiştiriciliği Eğitimleri Hız Ke...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar